Naudinga informacija

Šiame skyriuje rasite visą naudingą informaciją, susijusią su AMWAY: rasite informacijos apie produktus, produktų užsakymo tvarką, verslo kūrimo galimybes ir t.t.

GrožisNamaiSveikataVerslas

Nakties palaima: Išbandykite Artistry Skin Nutrition naktinės kaukės maitinamąjį eliksyrą savo odai

Nenuplaunama Artistry miego kaukė yra tiršta, malonios tekstūros, raminančio kvapo, drėkina odą visą naktį, kol jūs miegate. Amway kompanija siūlo kompleksą priemonių jūsų odai drėkinti, maitinti, puoselėti ir gražinti.

Sveika burnos ertmė padės išvengti daugelio negalavimų

Sveika burnos ertmė yra svarbi ne tik dėl estetinės išvaizdos, bet ir dėl jos tiesioginės įtakos bendrai sveikatai ir savijautai. Dauguma žmonių susitelkia į išorinę išvaizdą, tačiau dažnai pamirštama, kad burnos ertmė yra pirmas barjeras, saugantis jus nuo įvairiausius negalavimus sukeliančių virusų bei bakterijų

Orkaitės valymo paslaptys ir patarimai

Orkaitė yra populiarus ir sunkiai pakeičiamas virtuvės pagalbininkas. Jos dėka ant mūsų stalo atsiranda kvapnūs pyragai, sveiki troškiniai, sultingi kepsniai, duona ir daugybė kitų patiekalų. Tačiau, kaip ir bet kuris kitas virtuvės prietaisas, nuolat susiduriantis su maistu, aukšta temperatūra ir riebalais, reikalauja priežiūros. Orkaitės valymas turi būti atliekamas reguliariai ir, svarbiausia, tinkamomis priemonėmis.

Kaip rūpintis veido ir kūno oda vasarą

Vasaros šiluma, gali tapti iššūkiu norint užtikrinti tinkamą odos priežiūrą kelionių metu. Tiek moterų, tiek vyrų, tiek vaikų oda reikalauja ypatingo dėmesio ir rūpesčio, kad išliktų sveika net karščiausiomis dienomis. Šiame straipsnyje pateiksime keletą patarimų, kurie, tikimės, padės išlaikyti sveiką ir spindinčią odą per visą vasarą.

Artėja egzaminų sesija. Kaip padėti (kokių maisto papildų pagalba) mokiniams ir studentams

Atėjo pavasaris, o studentams tai reiškia, kad egzaminų sesija jau visai čia pat. Spaudimas gerai išlaikyti egzaminus gali būti didžiulis, todėl studentams ir mokiniams padidėja streso lygis, gali trūkti maistinių medžiagų. Sėkmingai dorotis su šiais iššūkiais padeda maisto papildai.

Maisto papildo Omega-3 nauda moterų sveikatai

Omega-3 riebalų rūgštys atlieka labai įvairias funkcijas – nuo ląstelių kūrimo iki širdies ir kraujagyslių sveikatos palaikymo. Omega-3 rūgštys padeda išvalyti kraujagyslių sieneles nuo cholesterolio, neleidžia atsirasti „cholesterolio apnašoms“, pagerina kraujo klampumą ir stiprina kraujagyslių sieneles.
Cholesterolis. Kaip kontroliuoti ir sumažinti blogojo cholesterolio kiekį.

Cholesterolis. Kaip kontroliuoti ir sumažinti blogojo cholesterolio kiekį.

Pasaulio sveikatos asociacijos duomenimis, širdies ir kraujagyslių ligos (insultas, infarktas, aterosklerozė, širdies ligos ir t. t.) yra pagrindinė mirties priežastis visame pasaulyje. O tarp didelio cholesterolio kiekio kraujyje ir šių ligų išsivystymo yra tiesioginis ryšys.

Grožis iš vidaus. Maisto papildų svarba puoselėjant grožį.

Grožis žmoniją vilioja jau daugelį amžių. Jau senovės graikai akcentuodavo simetriją, tai aktualu ir šiandien – grožio siekis yra neatsiejama žmonijos kultūros dalis. Rinkoje yra daugybė grožio produktų ir procedūrų, skirtų išvaizdai pagerinti, visgi vis dažniau suvokiama, kad tikrasis grožis prasideda iš vidaus.