Artistry Labs™ Tekstūros atnaujinimo sistema

[24605]

[]

[24606]

[24606]

has_post_thumbnail() taip
has_post_thumbnail() taip


[24606]




Profesionalių procedūrų įkvėpta tekstūros atnaujinimo sistema Artistry Labs™ skirta senstančiai odai. Klinikiniais tyrimais įrodyta, kad ji padeda odos tekstūrai atrodyti 8 metais jauniau vos per 4 savaites.*
Kaip pirkti Produkto kodas:126807
Artistry Labs™

Kuo naudinga jums

  • Tekstūros atnaujinimo sistema Artistry Labs, kai produktai naudojami kartu kaip nurodyta, padeda odos tekstūrai atrodyti 8 metais jauniau vos per 4 savaites.
  • Tekstūrą atnaujinanti nuplaunama kaukė nušveičia odą su „Triple-Exfoliating Complex“, kuris leidžia ilgiau ir efektyviau veikti fermentams, kai jie atlaisvina ir pašalina pilkšvas negyvas odos ląsteles, todėl mėgausitės veiksmingu ir tuo pačiu švelniu šveitimu.
  • Tekstūrą atnaujinantis serumas veikia visos odos išvaizdą: stiprina ir apsaugo odos drėgmės barjerą, skatina odos ląsteles natūraliai atsinaujinti šveitimo metu, sutraukia poras ir ramina odą.
  • Odos priežiūros prietaisas mechaniškai nušveičia atsilaisvinusias negyvas odos ląsteles ir sutraukia poras, giliai jas išvalydamas. Be to, jis paskatina pagrindinių tekstūrą atnaujinančio serumo Artistry Labs ingredientų veikimą 10 kartų†, kad pagerintų antioksidacinę ir odos barjero funkcijas.
  • Odos priežiūros prietaisas, veikiantis siurbimo ir serumo režimais, padidina tekstūrą atnaujinančios nuplaunamos kaukės Artistry Labs ir tekstūrą atnaujinančio serumo poveikį.

Kodėl jums tai patiks

Greiti ir nuostabūs rezultatai
Kartu naudojami tekstūros atnaujinimo sistemos Artistry Labs produktai – nuplaunama kaukė, serumas ir odos priežiūros prietaisas – padės sumažinti matomus odos pažeidimus ir odai atrodyti sveikiau.

Pasitelkiant mokslą padidinamas teigiamas gamtos poveikis
Tokių „Artistry Labs“ produktų kaip Tekstūrą atnaujinančio serumo sudėtyje yra natūralių ingredientų, pvz., lęšių ir perilės lapų ekstraktų. Serumo režimas su raudonąja šviesa paskatina pagrindinių serumo ingredientų veikimą 10 kartų†, todėl pagerina antioksidacinę ir odos barjero funkcijas.

Sistemų sinergija
Visi produktai – nuplaunama kaukė, serumas ir odos priežiūros prietaisas – kartu naudojami padidina vienas kito poveikį.

Patogu naudoti namuose

Namuose naudoti tekstūros atnaujinimo sistemą Artistry Labs yra paprasčiau, greičiau ir pigiau nei eiti į profesionalų grožio saloną. 86 % vartotojų teigė, kad rinktųsi naudoti tekstūros atnaujinimo sistemą Artistry Labs, o ne specialistų atliekamas procedūras**.
 
Geriausių rezultatų pasieksite naudodami tekstūros atnaujinimo sistemą Artistry Labs 4 savaites kartą per ketvirtį, nes tokiu būdu išnaudosite natūralų odos ląstelių atsinaujinimo procesą ir jūsų oda atrodys lygesnė, gaivesnė bei jaunesnė.

Verta žinoti

Patikimi prekių ženklai
Tekstūros atnaujinimo sistema Artistry Labs apima geriausias prekių ženklo „Artistry™“ išsamias odos mokslo žinias ir tvariai užaugintus „Nutrilite™“ – pasaulyje perkamiausio vitaminų ir mitybos papildų prekių ženklo – ingredientus.***

Produkto teiginiai:
Tekstūros atnaujinimo sistema pagrįsta teigiamais teiginiais, paremtais klinikiniais tyrimais ir vartotojų atsiliepimais.

Iš karto po naudojimo**

  • 85 % klinikinio tyrimo dalyvių pastebėjo, kad pagerėjo odos šviesumas ir (arba) išvaizda.
  • 88 % vartotojų sutiko, kad panaudojus produktą oda tampa lygi.
  • 88 % vartotojų sutiko, kad panaudojus produktą oda tampa švaresnė.

Panaudojus 2 savaites**

  • 86 % vartotojų sutiko, kad sistema pašalina odos šiurkštumą.
  • 97 % vartotojų sutiko, kad panaudojus sistemą oda tampa minkštesnė.  

Panaudojus 4 savaites**

  • 97 % vartotojų sutiko, kad:
    • sistema sustabdė plonų odos linijų atsiradimą;
    • sistema pagerino odos išvaizdą;  
    • jų oda tapo minkštesnė.
  • 100 % vartotojų sutiko, kad panaudojus produktą oda tapo lygesnė.


* Rezultatai gali skirtis. Klinikiniai tyrimai buvo atlikti su 36 asmenimis 36–71 m. amžiaus. Remiantis Nuotraukų analizės, pažangiųjų vaizdų ir matavimų laboratorijos tyrimo RPT-006-23-ASC C ataskaita, po 4 savaičių nustatytas statistiškai reikšmingas odos tekstūros pagerėjimas, prilygstantis 8 metų pagerėjimui pagal odos tekstūros ir amžiaus lyginamąją kreivę.
** Rezultatai gali skirtis. Klinikiniai tyrimai buvo atlikti su 36 moterimis 36–71 m. amžiaus. Paremta Vartotojų suvokimu (SGS studijos C22-D185 1–3 laukelių vartotojų rezultatais).
*** Šaltinis: GlobalData | http://gdretail.net/amway-claims/

Išsami informacija

Pagrindinės ypatybės

Lyg specialistų atliekama procedūra
tekstūros atnaujinimo sistemą Artistry Labs™ įkvėpė 3 profesionalios procedūros: cheminė odos kaukė, fermentų kaukė ir „Hydra Facial“ veido procedūra. 86 % vartotojų sutinka su teiginiu, kad verčiau naudotų tekstūros atnaujinimo sistemą Artistry Labs, nei lankytųsi pas specialistą.*

„NutriCert“ sertifikuoti ingredientai
tekstūrą atnaujinančios nuplaunamos kaukės Artistry Labs ir tekstūrą atnaujinančio serumo sudėtyje yra „NutriCert“ sertifikuotų ingredientų. Tai reiškia, kad:

  • taikoma tvari ūkininkavimo praktika, kuri yra nekenksminga aplinkai;
  • taikoma socialiai atsakinga praktika, daranti teigiamą poveikį žmonėms;
  • sumani verslo praktika užtikrina kokybės kontrolę.

„NutriCert“ sertifikatus suteikia prekių ženklas „Nutrilite“ – pasaulyje daugiausiai vitaminų ir maisto papildų parduodantis prekių ženklas.**

Odos priežiūros prietaisas Artistry Labs
Tai – daugiafunkcis prietaisas, veikiantis dviem režimais:
siurbimo režimas: naudojama hidradermabrazija – neinvazinė, pažangi mikrodermabrazijos technologija, kurioje vakuuminis siurbimas ir vandens infuzija padeda gerai išvalyti poras.

Serumo režimas: serumo režime naudojamas gaubto formos priedas, kuris tolygiai skleidžia 620~625 nm intensyvumo šviesą, kad būtų pasiektas norimas tekstūrą atnaujinančio serumo Artistry Labs poveikis.

* Rezultatai gali skirtis. Klinikiniai tyrimai buvo atlikti su 36 asmenimis 36–71 m. amžiaus. Remiantis vartotojų suvokimo (SGS studijos C22-D185 1–3 laukeliai) vartotojų rezultatais po 4 naudojimo savaičių 86 % tiriamųjų (1 laukelis + 2 laukelis) sutiko, kad verčiau atliktų sistemos procedūras, o ne lankytųsi pas odos priežiūros specialistą.
** Šaltinis: GlobalData | http://gdretail.net/amway-claims/

Naudojimo būdas

Šią tekstūros atnaujinimo sistemą paprasta įtraukti į savo rytinę odos priežiūros rutiną, o vakare ją galima taikyti kaip atskirą ritualą. Ji skirta naudoti 4 savaites iš eilės, kas ketvirtį.

Šią sistemą sudaro du skirtingi režimai: kaukės ir ne kaukės dienos. Laikykitės šio savaitinio odos priežiūros režimo keturias savaites ir naudokite kaukę ne kasdien.

Režimas kaukės dienomis:
RYTE

  1. Valymas ir tonizavimas
  2. Užtepkite 2 papurškimus Tekstūrą atnaujinančio serumo pirštų galiukais ant viso veido.
  3. Drėkinamoji priemonė / SPF kremas

VAKARE

  1. Valymas
  2. Užtepkite 6–8 papurškimus Tekstūrą atnaujinančios nuplaunamos kaukės ir nuplaukite po 8 min.
  3. Naudokite odos priežiūros prietaisą su siurbimo antgaliu.
  4. Tonizavimas
  5. Užtepkite 2 papurškimus Tekstūrą atnaujinančio serumo pirštų galiukais ant viso veido.
  6. Naudokite prietaisą serumo režimu su gaubto priedu.
  7. Drėkinimas

Režimas ne kaukės dienomis:
RYTE

  1. Valymas ir tonizavimas
  2. Užtepkite 2 papurškimus Tekstūrą atnaujinančio serumo pirštų galiukais ant viso veido.
  3. Drėkinamoji priemonė / SPF kremas

VAKARE

  1. Valymas
  2. Tonizavimas
  3. Užtepkite 2 papurškimus Tekstūrą atnaujinančio serumo pirštų galiukais ant viso veido.
  4. Naudokite prietaisą serumo režimu su gaubto priedu.
  5. Drėkinimas

Sudėtis

  • Tekstūrą atnaujinanti nuplaunama kaukė Artistry Labs
    • Sudėtyje yra „Triple Exfoliating Complex“, kurį sudaro grybų fermentai, granatų fermentai iš „NutriCert“ sertifikuotų ūkių ir migdolų rūgštis.  Grybų fermentai atkartoja natūraliai odoje esančių fermentų aktyvumą, o migdolų rūgštis padeda 25 % geriau pašalinti paviršines negyvas odos ląsteles. Granatų fermentai didina odos pleiskanojimą, kad būtų pašalintas išorinis negyvų odos ląstelių sluoksnis, kuris gali sulaikyti nešvarumus. Migdolų rūgštis lieka odos paviršiuje, kurio pH yra žemesnis, ir sudaro optimalią aplinką fermentams veikti.
    • Figavaisės opuncijos (Opuntia Ficus) vaisių ekstraktas nuramina odą.
    • „Nutrilite“ granatų ekstraktas turi raminamąjį poveikį.
  • Tekstūrą atnaujinantis serumas Artistry Labs
    • Poras sutraukiantis kompleksas iš lęšių sėklų, raudondumblių ir dažinės cezalpinijos vaisių visapusiškai rūpinasi poromis ir jas sutraukia, sudarydamas antrą odos sluoksnį, kuris apsaugo, kad į vidų nepatektų nešvarumų.
    • Raminamasis kompleksas iš „Nutrilite“ granatų ekstrakto, saldymedžio šaknų ekstrakto, perilės lapų ir 4-T-Butilcikloheksanolio ramina odą ir pagyvina jos išvaizdą.
    • Barjerą sudarantis kompleksas iš rozmarinų liposomų, omega liposomų ir hidrinto lecitino, kurie palaiko sveiką epidermio raginio sluoksnio išvaizdą. Tai svarbiausias apsauginis sluoksnis nuo aplinkos veiksnių.
  • Tekstūrą atnaujinanti nuplaunama kaukė Artistry Labs:

WATER/AQUA/EAU, PROPANEDIOL, LACTOBACILLUS/PUNICA GRANATUM FRUIT FERMENT EXTRACT, GLYCERIN, MANDELIC ACID, MUCOR MIEHEI EXTRACT, PPG-24-GLYCERETH-24, POLYSORBATE 20, SPHINGOMONAS FERMENT EXTRACT, OPUNTIA FICUS-INDICA FRUIT EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CITRATE, CHLORPHENESIN, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, DISODIUM EDTA, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, SACCHAROMYCES CEREVISIAE EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERYL ACRYLATE/ACRYLIC ACID COPOLYMER, FRAGRANCE/PARFUM, PHENOXYETHANOL, PVM/MA COPOLYMER, PUNICA GRANATUM FRUIT EXTRACT, PHYTIC ACID

  • Tekstūrą atnaujinantis serumas Artistry Labs:

WATER/AQUA/EAU, PROPANEDIOL, SQUALANE, TRIETHYLHEXANOIN, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, HYDROGENATED LECITHIN, POLYGLYCERYL-10 MYRISTATE, DIMETHICONE, PENTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, SODIUM BENZOATE, CAESALPINIA SPINOSA FRUIT EXTRACT, SPHINGOMONAS FERMENT EXTRACT, CHLORPHENESIN, GLYCOLIC ACID, 4-T-BUTYLCYCLOHEXANOL, SODIUM HYDROXIDE, LENS ESCULENTA (LENTIL) SEED EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, LACTIC ACID, SODIUM MAGNESIUM SILICATE, CITRIC ACID, FRAGRANCE/PARFUM, DISODIUM EDTA, DEXTRIN, KAPPAPHYCUS ALVAREZII EXTRACT, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HYDROLYZED OPUNTIA FICUS-INDICA FLOWER EXTRACT, LECITHIN, STEARYL GLYCYRRHETINATE, PUNICA GRANATUM FRUIT EXTRACT, SILICA, XANTHAN GUM, PHENOXYETHANOL, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM HYALURONATE, SALVIA HISPANICA SEED OIL, ULEX EUROPAEUS LEAF/ ROOT/ STEM EXTRACT, CERAMIDE NP, BETA-SITOSTEROL, PERILLA OCYMOIDES LEAF EXTRACT, OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL, PERILLA OCYMOIDES SEED OIL, TOCOPHEROL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, BHT

Dažnai užduodami klausimai

Ar galiu tris šio „Artistry Labs“ rinkinio produktus naudoti atskirai?

Kad pasiektumėte visą Tekstūros atnaujinimo sistemos galią ir poveikį vos per 4 savaites, visus „Artistry Labs“ produktus reikia naudoti kartu. Investavę į savo odą ir jos išvaizdą, atlikite visus nurodytus veiksmus, kad pasiektumėte geriausių rezultatų.

Ar naudojant šią sistemą reikėtų vengti kokių nors „Artistry™“ produktų arba ingredientų?

Kadangi tekstūrą atnaujinanti nuplaunama kaukė Artistry Labs yra intensyvus šveitiklis, nepatariame tuo pačiu metu naudoti kitų šveičiamųjų produktų, pavyzdžiui, valiklio-šveitiklio Artistry Studio™, šviesinamosios kaukės Artistry Signature Select™, poliruojančio kūno šveitiklio Artistry Signature Select, skaistinamojo valomojo gelio Artistry Studio™, toniko nuo dėmių ir porų gaivinimo priemonės Artistry Studio arba Vitamino C + HA3 kasdienio serumo Artistry Skin Nutrition.

Ką daryti, jei panaudojus produktus pasireiškia kokia nors odos reakcija arba jautrumas?

Šie produktai skrupulingai išbandyti, tad naudojant tekstūrą atnaujinančią nuplaunamą kaukę Artistry Labs ir odos priežiūros prietaisą Artistry Labs gali pasireikšti nedidelis paraudimas. Tačiau kiekvieno žmogaus oda yra kitokia. Šių produktų nereikėtų naudoti ant pažeistos arba suskeldėjusios odos. Jei jums arba klientui pasireiškia odos reakcija, nuplaukite produktą ir daugiau nebenaudokite. Jei atsiranda bėrimas, kreipkitės į gydytoją.

Ar galiu šią sistemą ar kurį nors jos produktų naudoti ilgiau nei keturias savaites?

Tekstūros atnaujinimo sistema sukurta taip, kad ją būtų galima naudoti 4 savaites. Kiekvieno produkto pakuotės dydis buvo nustatytas atsižvelgiant į šį laikotarpį. Tačiau jei po 4 savaičių sistemos naudojimo jums liks serumo, galite jį vartoti kasdien, kol baigsis. Jei jums liko nuplaunamos kaukės, nevartokite jos kasdien, o kas antrą dieną.
 

Ar galiu vartoti produktą, jei nudegiau saulėje arba man buvo atlikta stipri kosmetinė procedūra?

Ne. Rekomenduojame palaukti bent savaitę po nudegimo saulėje arba stiprios kosmetinės procedūros ir tik po to pradėti naudoti tekstūros atnaujinimo sistemą Artistry Labs.