Artistry Labs™ Tekstūros atnaujinimo sistema – DUK

Kokias odos problemas geriausiai sprendžia ši sistema?

Artistry Labs™ tekstūros atnaujinimo sistema skirta brandžiai, senstančiai odai su išsiplėtusiomis poromis. Ji pagerina pilkšvos, šiurkščios ir drėgmę praradusios odos su plonomis linijomis ir nelygia tekstūra išvaizdą. Pastaba. Ši sistema neskirta jautriai odai.

AMWAY Tekstūros atnaujinimo sistema Artistry Labs™

Ar galiu šią sistemą ar kurį nors jos produktų naudoti ilgiau nei keturias savaites?

Tekstūrą atnaujinanti sistema sukurta taip, kad ją būtų galima tam tikru būdu naudoti 4 savaites. Kiekvieno produkto pakuotės dydis buvo nustatytas atsižvelgiant į šį laikotarpį. Tačiau jei po 4 savaičių sistemos naudojimo jums liks serumo, galite jį naudoti kasdien, kol baigsis. Jei jums liko nuplaunamos kaukės, nenaudokite jos kasdien, o kas antrą dieną.

Ar galiu tris šio „Artistry Labs“ rinkinio produktus naudoti atskirai?

Kad pasiektumėte visą tekstūros atnaujinimo sistemos galią ir poveikį vos per 4 savaites, visus „Artistry Labs“ produktus turite naudoti kartu. Investavę į savo odą ir jos išvaizdą, atlikite visus nurodytus veiksmus, kad pasiektumėte geriausių rezultatų.

Ar naudojant šią sistemą reikėtų vengti kokių nors „Artistry™“ produktų arba ingredientų?

Kadangi Artistry Labs tekstūrą atnaujinanti nuplaunama kaukė yra intensyvus šveitiklis, nepatariame tuo pačiu metu naudoti kitų šveičiamųjų produktų, pavyzdžiui, Artistry Studio™ Valiklio-šveitiklio, Artistry Signature Select™ Šviesinamosios kaukės, Artistry Signature Select™ Poliruojančio kūno šveitiklio, Artistry Studio™ Skaistinamojo valomojo gelio, Artistry Studio™ Toniko nuo dėmių ir porų gaivinimo priemonės arba Artistry Skin Nutrition Vitamino C + HA3 kasdienio serumo.

Ar vos pasibaigus 28 d. laikotarpiui galima iš karto pradėti naudoti kitas šveičiamąsias priemones? O gal geriau prieš naudojant šveičiamuosius produktus po sistemos palaukti keletą dienų?

Baigus naudoti Artistry Labs tekstūros atnaujinimo sistemą, patariame palaukti mažiausiai 48 val. ir tik po to pradėti naudoti kitas šveičiamąsias priemones. Tačiau kiekvienas mūsų esame unikalus, todėl svarbu atsižvelgti į savo odos poreikius. Jei jums atrodo, kad jūsų oda jautresnė, galite palaukti ilgiau.

Ką daryti, jei panaudojus produktus pasireiškia kokia nors odos reakcija arba jautrumas?

Šie produktai skrupulingai išbandyti, tad naudojant Artistry Labs tekstūrą atnaujinančią nuplaunamą kaukę ir Artistry Labs odos priežiūros prietaisą gali pasireikšti nedidelis paraudimas. Tačiau kiekvieno žmogaus oda yra kitokia. Šių produktų nereikėtų naudoti ant pažeistos arba suskeldėjusios odos. Jei jums arba klientui pasireiškia odos reakcija, nuplaukite produktą ir daugiau nebenaudokite. Jei atsiranda bėrimas, kreipkitės į gydytoją.

Ar galiu naudoti produktą, jei nudegiau saulėje arba man buvo atlikta stipri kosmetinė procedūra?

Ne. Rekomenduojame palaukti bent savaitę po nudegimo saulėje arba stiprios kosmetinės procedūros ir tik po to pradėti naudoti Artistry Labs™ tekstūros atnaujinimo sistemą.

Ką daryti, jei po naudojimo man pasireiškia kokia nors odos reakcija arba jautrumas?

Šie produktai skrupulingai išbandyti. Tačiau kiekvieno žmogaus oda yra kitokia. Jei jums pasireiškia odos reakcija, pašalinkite serumą ar nuplaunamą kaukę nuo odos ir daugiau nebenaudokite sistemos. Jei atsiranda bėrimas, kreipkitės į gydytoją. Nevartokite Artistry Labs tekstūros atnaujinimo sistemos produktų ant pažeistos arba suskeldėjusios odos.

Ar galima Artistry Labs tekstūros atnaujinimo sistemą naudoti nėštumo metu?

Kosmetikos priemonių saugos tyrimai neatlikti su nėščiosiomis. Kadangi odos būklė nėštumo metu pasikeičia, sprendžiant, ar galima naudoti Artistry Labs tekstūros atnaujinimo sistemos produktus, reikėtų pasitarti su gydytoju.

Ar kurie nors „Artistry™“ produktai gerai dera su šia sistema?

Taip. Gera odos priežiūros rutina apima valiklį, toniką, kremą nuo saulės su SPF ir drėkinamąjį kremą – visus šiuos produktus galite rasti „Artistry™“ asortimente. Mūsų ekspertai su Tekstūros atnaujinimo sistema rekomenduoja „Artistry Skin Nutrition™“ atnaujinimo liniją.

Pastaba. Į odos priežiūros rutiną įtraukiant naują produktą, visada rekomenduojama vienu metu įtraukti tik vieną ir palaukti bent savaitę prieš įtraukiant kitus naujus produktus. Kadangi mūsų formulės yra stiprios, rekomenduojame prisitaikyti savo odos priežiūros rutiną pagal tai, kaip jautriai į produktus reaguoja jūsų oda.

Po kiek laiko pastebėsiu rezultatus?

Kai kuriuos rezultatus pastebėsite nuo pat pirmos dienos. Oda bus švaresnė, atrodys lygesnė ir šviesesnė vos panaudojus sistemą vieną kartą. Baigę visą programą, pastebėsite visus jos privalumus.

Ar naudojant Artistry Labs odos priežiūros prietaisą siurbimo metu galima pripilti vandens talpą virš nustatytos ribos?

Kaip nurodyta naudojimo instrukcijose, labai rekomenduojama nepripildyti vandens talpos virš nustatytos ribos (linijos „Max“). Jei vandens talpą pripilsite virš linijos ir ją įstatysite į prietaisą, uždarant per antgalį gali išsipilti vanduo.

Ar odos priežiūros prietaisui reikia naudoti distiliuotą vandenį?

Kad prietaisas veiktų optimaliai, rekomenduojame naudoti minkštą, išvalytą arba buteliuose parduodamą vandenį.

Kaip valyti odos priežiūros prietaisą?

Išsamios Artistry Labs odos priežiūros prietaiso valymo instrukcijos pateiktos prietaiso vadove. Jei atliekų talpoje yra likučių, nuvalykite alkoholio pagrindu pagaminta servetėle arba šluoste.

Ar Artistry Labs™ tekstūros atnaujinimo sistemą gali naudoti vyrai?

Artistry Labs tekstūros atnaujinimo sistemos saugumas ir efektyvumas vyrams nėra ištirtas. Todėl vyrai gali naudoti šią sistemą tik savo nuožiūra.

Skutimasis savaime yra odos šveitimo būdas. Todėl vyrai turėtų atsargiai kartu atlikti skutimą ir odos šveitimą, įeinantį į tekstūros atnaujinimo sistemą. Vyrai turėtų leisti savo veido odai tinkamai atsigauti prieš ir po skutimosi, prieš naudojant Artistry Labs tekstūros atnaujinimo sistemą.

Kadangi ką tik nuskusta oda gali būti jautri (arba net sužalota) tam tikrose vietose, rekomenduojame nesiskusti ir nenaudoti Artistry Labs tekstūros atnaujinimo sistemos šveitimo proceso tą pačią dieną, ypač jei jaučiate deginimą, dilginimą ar raudonį – tai per intensyvaus odos šveitimo požymiai.