Nutrilite Balance Within imuniteto stiprinimui

Mums ypač džiugu pranešti, kad NUTRILITE prekinio ženklo produktas Nutrilite Balance Within vienas iš populiariausių pasaulyje, skirtų imuninei sistemai stiprinti.

Nutrilite Balance Within produktą

sudarančios bakterijos labai gerai toleruoja rūgštis, todėl galite būti tikri, kad didžioji dauguma iš 6 milijardų pieno rūgštį gaminančių bakterijų, esančių kiekvienoje dozėje, saugiai pateks į žarnyną.
Maisto papilde yra 2 B grupės vitaminai (B6 ir B9), kurie prisideda prie normalaus imuninės sistemos veikimo, mažina nuovargį ir palaiko gerą nuotaiką. Vitaminai B6 ir B9 (folio rūgštis), dažnai vadinami „nuotaikos vitaminais“, prisideda prie normalios psichologinės būklės.
Kiekvienoje lazdelėje yra 6 milijardai vienetų 2-jų moksliškai įrodytų pieno rūgštį gaminančių bakterijų rūšių. Nutrilite Balance Within tai greitai tirpstantys, malonaus skonio (vanilės) milteliai patogioje lazdelėje, kuriuos galima užberti tiesiai ant liežuvio. Patogūs naudoti, lengva įtraukti į įvairaus gyvenimo stiliaus ir mitybos žmonių dienotvarkę

„Euromonitor International“ tyrimų, atliktų 2021 m. „Amway Corporation“ užsakymu, duomenimis, Nutrilite™ Balance Within™ yra pirmaujantis produktas tarp pasaulinių vitaminų ir maisto papildų prekių ženklų, kurio sudėtyje yra imunitetą stiprinančių vitaminų B6 ir B9, papildytas pieno rūgštį gaminančiomis bakterijomis – laktobacilomis ir bifidobakterijomis.

Tai įdomu:
  • 70% mūsų imuninės sistemos yra žarnyne (maždaug 70% imunologiškai aktyvių ląstelių yra žarnyno gleivinėje).
  • Amway kompanija nuolat diegia naujoves ir plėtoja savo produktų portfelį, kad galėtų numatyti ir patenkinti klientų poreikius.
  • Nutrilite tai pirmaujantis pasaulyje vitaminų ir maisto papildų prekės ženklas, turintis daugiau nei 80 metų patirtį derinant gamtą ir mokslą, siekiantis, kad žmonės kiekvieną dieną gyventų sveikiau. Prekių ženklu „Nutrilite“ galite pasitikėti.

Kaip įsigyti