Naujas AMWAY produktas – Nutrilite™ Kids Imuniteto palaikymas plius!

Kids Imuniteto palaikymas plius Nutrilite sudėtyje yra vitamino D, kuris palaiko vaikų imuninę sistemą, ir padeda jiems atlikti kasdienes veiklas. 

Kids Imuniteto palaikymas plius Nutrilite sudėtyje yra vitamino D, kuris palaiko vaikų imuninę sistemą, ir padeda jiems atlikti kasdienes veiklas. 

Kodėl Jums patiks

  • Palaiko vaikų imuninę sistemą vitaminu D.
  • Puikus produktas „keturi viename“, kuriame yra vitamino D, vitamino C, cinko ir pieno rūgštį gaminančių bakterijų.
  • Greitai tirpstantys milteliai patogioje pakuotėje gali būti užberiami tiesiai ant liežuvio.
  • Linksmi ir skanūs – milteliai turi malonų skonį ir palieka malonų, vėsinantį poveikį ant liežuvio.

Verta žinoti

Tyrinėdami pasaulį, vaikai dažnai sušlampa ir sušąla. Tyrinėjimas – tai normali augimo dalis, svarbi normaliam jūsų vaikų’ vystymuisi. Palaikydami vaikų imuninę sistemą per maisto papildą, kuris jiems iš tikrųjų patiks, galite padėti atžaloms daryti tai, ką vaikai daro geriausiai!

Suteikdamas paros vitamino D dozę, Kids Imuniteto palaikymas plius Nutrilite gali padėti jūsų vaikams  kasdieniuose nuotykiuose. įdomiu, patogiu ir kupino naudų būdu. Jo sudėtyje yra specialaus vitamino D mišinio, kuris palaiko vaikų imuninę sistemą,  vitamino C, kurio dalis gaunama iš žalių barbadosinių vyšnių, cinko ir pieno rūgštį gaminančių bakterijų.’ Greitai tirpstantys milteliai prieinami patogioje lazdelės formos pakuotėje. Jie gali būti užberiami tiesiai ant liežuvio ar įmaišomi į šaltus gėrimus (pvz., sultis) ar maistą (pvz., sausus pusryčius). Jie palieka vėsinantį pojūtį ant liežuvio ir turi malonų, šiek tiek saldų skonį. Be dirbtinių dažiklių, kvapiųjų medžiagų ar pridėtinių konservantų.

Viena prekė ir sprendimas „keturi viename“, kuris patiks jums ir jūsų vaikams!